Top
 

Аурора Ресорт и Спа

Аурора Ресорт и Спа

по лице

Мало парче рај, од мир и спокојност, создадено да Ви пружи незаборавно искуство.

Со надморска височина од 1100 метри, ресортот е сместен во источниот планински дел на Македонија, близу до градот Берово, веднаш над Беровското езеро и прекрасниот кањон на Малешевските планини.

Точно овој регион, често именуван како мала Швајцарија, се наоѓа еден од четирите воздушни коридори во светот, збогатен со огромно количество на кислород, претворајќи го ресортот во беспрекорно чиста воздушна бања.

Изграден од природни елементи, со употреба на вулкански камен и дрво, оплеменет со различни видови на растенија и дрва кои го претвораат ресортот во прекрасна ботаничка градина, збогатен со секојдневниот пој на птиците, припитомени во куќарките соецијално изработени за нив и потставени по боровите кои го опкружуваат комплексот, ресортот е вистинска хармонична бајка.

Со своите содржини како: world-class СПА центар, Ресторан што претставува уметничко ремек дело, пет ѕвездено сместување, прекрасни базени, беспрекорна услуга од светска класа и богати и интересни планински содржини, го прават овој луксузен сепак интимен комплекс Вашето совршено бегство од секојдневието…


РЕЗЕРВИРАЈ
 
ПЕРИОД I ПЕРИОД II ПЕРИОД III ПЕРИОД IV
***01.01-19.01
20.01-31.03 ***01.04-30.04 ***01.05-30.06 01.07-31.08
01.11-19.12 01.09-31.10
***20.12-31.12
Тип на соба
Двокреветна 75 € 81 € 86 € 95 €
SUPERIОR Еднокреветна 58 € 64 € 69 € 80 €
Трокреветна 99 € 105 € 110 € 121 €
Двокреветна 86 € 92 € 97 € 108 €
DELUXE Еднокреветна 68 € 74 € 79 € 90 €
Трокреветна 113 € 119 € 124 € 135 €
Двокреветна 90 € 97 € 105 € 116 €
JUNIOR SUITE Еднокреветна 71 € 78 € 86 € 97 €
Трокреветна 118 € 125 € 133 € 144 €
Двокреветна 112 € 121 € 136 € 143 €
APARTMENT Еднокреветна 102 € 111 € 171 € 133 €
Трокреветна 147 € 156 € 126 € 178 €
ART STUDIO Двокреветна 112 € 121 € 123 € 143 €
Еднокреветна 100 € 108 € 110 € 128 €
VILLA APARTMENT MAX 5ADL/ 4 ADL + 1 CHD (0-11,99) 150 € 163 € 172 € 194 €
  • ПОЛИТИКА ЗА ДЕЦА:
  • Деца од 0 – 5.99 години се сместуваат бесплатно
  • Деца од 6-11.99 години плаќаат 50% од цената
  • Доплата за Полу Пансион - 10 евра / по лице
error: Content is protected !!