Top
 

Ski Opening Копаоник

Ski Opening Копаоник

130евра по лице

08.12-11.12.2022

3 полупансиони со превоз

 Ski & Snowboard такмичења
Промоција на ски опрема
Наградни игри
Модни ревии
 kids club

 

Цени на ски карти за период од 08.12-11.12.2022

Полудневна 15€
Дневна 22€
Дводневна 40€
Тридневна 58€

Сместување во www.kopaapartmani.co.rs

 • Дестинација
 • Збирно место
  пред деловните простории на агенцијата
 • Тргнување
  08.12.2022
 • Враќање
  11.12.2022
1
08.12.2022 Скопје-Копаоник
  Состанок на групата во 05:00 часот на Дрво Декор. Поаѓање кон Kопаоник, пристигнување во Копаоник во утринските часови.Индивидуални активности за скијање и запознавање со центарот на Копаоник. Во 16часот сместување во хотел . Вечера. Ноќевање.
 
2
09.12.2022 Копаоник
  Појадок. Опционално заминување во центарот на Копаоник, можност за уживање во неговите природни убавини, љубителите на белиот спорт ќе уживаат и ќе ги користат удобностите на скијачкиот центар. Слободно време за кафе и ручек во познатите ресторани. Враќање во хотел во договорено време. Вечера. Ноќевање.
 
3
10.12.2022 Копаоник
  Појадок. Опционално заминување во центарот на Копаоник, Вечера. Ноќевање
 
4
11.12.2022 Копаоник-Скопје
  Појадок. По појадокот слободно време за индивидуални активности или посета на скијачкиот центар.. Во 15часот заминување за Македонија. Пристигнување во вечерните часови во Скопје.
 

Цената на аранжманот е  130€ по лице

 • Цената вклучува:
 • Сместување на база 3 ПП (појадок и вечера)
  Превоз на наведената релација Скопје-Брзече-Скопје
 • Цената Не вклучува?
 • Превоз до ски центарот на Копаоник- 5€
 • Туристичка такса 1€ по ден (се плаќа на рецепција)
 • Патничко осигурување
 • Гондола – Брзече / Копаоник
error: Content is protected !!