Top
 

Katarino SPA Hotel

Katarino SPA Hotel

38евра по лице

Хотелот Катарино СПА се наоѓа во подножјето на планината Рила, 8 км оддалеченост од ски-центар Банско и 2 км од Разлог. Се одликува со модерен спа центар, тениско игралиште, салата, затворен и отворен базен.

Во ресторанот на Катарино се служи бугарска кујна. Повеќето од храната доаѓа од сопствени фарми во еколошки региони. Пијалоците се служат во барот во лобито и исто така покрај базен. Добар избор на вина е исто така достапен за гостите на хотелот.

Услугата на полупансион вклучува појадок и вечера  а исто така бесплатно се користат топлинската бања со различни базени, сауни и парни бањи, како и бесплатна ски-гардероба.

HB од 38 евра по лице
Тип на сместување 01.12.2019 - 20.12.2019   03.01.2020 - 30.01.2020      HB 21.12.2019 -27.12.2019                                                  HB 28.12.2019 - 02.01.2020                                              HB 31.01.2020- 07.03.2020                                         HB 08.03.2020-16.04.2020                                          HB
Двокреветна соба Lux    без балкун 84.00 € 102.00 € 116.00 € 155.00 € 105.00 € 125.00 € 77.00 € 93.00 €
 Двокреветна соба Lux без балкун за еднокреветна употреба 76.00 € 91.00 € 104.00 € 138.00 € 94.00 € 114.00 € 70.00 € 83.00 €
Двокреветна соба Deluxe со балкун 105.00 € 126.00 € 145.00 € 194.00 € 132.00 € 157.00 € 96.00 € 116.00 €
Двокреветна соба Deluxe со балкун за еднокреветна употреба 95.00 € 114.00 € 130.00 € 175.00 € 120.00 € 142.00 € 88.00 € 105.00 €
 Junior Апартман без балкун 122.00 € 146.00 € 166.00 € 222.00 € 151.00 € 180.00 € 112.00 € 134.00 €
Апартман Deluxe 140.00 € 167.00 € 195.00 € 255.00 € 174.00 € 210.00 € 130.00 € 155.00 €
VIP Апартман 175.00 € 210.00 € 240.00 € 320.00 € 190.00 € 230.00 € 160.00 € 195.00 €
Денови Недела - Четврток Петок и Сабота Понеделник - Недела Понеделник - Недела Недела - Четврток Петок и Сабота Недела - Четврток Петок и Сабота
error: Content is protected !!