Top
 

Остров КРФ

КРФ
Вила Александрос се наоѓа на островот Крф, во излетничкото место Ипсос. Сместена на 400 метри од плажата каде што се наоѓа AБ МАRKET и излегува на средина од улицата во Ипсос. Вилата располага со 2, 3, и 4 креветни студиа. Сите соби се опремени со мини кујна, фрижидер, тоалет и клима уред (се доплаќа 5 евра од ден). Вилата располага со преубав двор. Сите студиа се распоредени на ниско приземје и прв кат, Дрвена двокреветна куќичка која што е во истиот двор, Анекс со 2 и 3 кревета и еден…
8 дена
Крф

Вила Елена-Ипсос 109евра 89евра

        Вила Елена   Вила Елена се наоѓа на островот Крф на 350м оддалеченост од плажа.Вилата располага со студиа за 2 лица студиа и еден апартман за 4 лица.Студиата се на прв и втор спрат.Опремени се со мини кујна, фрижидерче, тоалет,клима уред (се доплаќа 5е од ден) Во објектот нема лифт.                         Поаѓање Враќање Цена Промо цена 25.05.2024 01.06.2024 109e 89е 01.06.2024 08.06.2026 121e 99е 08.06.2024 15.06.2024 143e 109е 15.06.2024 22.06.2024 165е 116е 22.06.2024 29.06.2024 179е…
8 дена
error: Content is protected !!